2011. április 26., kedd

Band Hero - új,bontatlan - Xbox 360 - Jelenlegi ára: 4 500 Ft

Band Hero
ÚJ, BONTATLAN, EREDETI GYÁRI FÓLIÁS ANGOL NYELVŰ XBOX 360 JÁTÉK.
A termék raktáron van , leütés után munkanapokon 24 órán belül postázom 2 napos időgaranciával.
Munkanapokon 17: 00 óráig befutó rendeléseket még aznap feladom ezért a szállítási adatoknál a pontos és megfelelő címet kérem kitölteni.
Levelek 95%-os biztonsággal másnap megérkeznek ezért csütörtök 17: 00-ig érkező rendeléseket még pénteken kézhez kapja.
A termék utánvételes postázási költsége 1000 forint. Nem kell utalni! Fizetés csak átvételkor!
Termékleírás: "Szinte már senkinek nem kell bemutatni a sorozatot de ha esetleg valaki nem találkozott vagy nem halott elegendő információt erről a részről annak azért leírok pár hasznos sort amit erről a játékról tudni kell. "Szám" szerint a Guitar Hero 5 után adták ki de mivel nem kapott forradalmi újítást ezért nem a GH6-os címet kapta hanem a Band Hero-t. Természetesen azért itt többről van szó mint egy kisebb külön kiadásról  hiszen több mint 65 játszható zene szám kapott helyet ami alapból is elismerésre méltó de az egész körítés is teljesen egyen rangú a korábbi részekkel. Igazából ezt egy mellék ágnak szánták ami a pop kategóriához áll közelebb. Sokan nem is szeretik a túlzottan színes külső és könnyedebb zenék miatt. De pontosan ez a lényeg hogy olyan rétegeket megcéloz a sorozat evvel a kiadással akik nem feltétlenül rajonganak a kemény rock zenékért. Természetesen minden eddigi felvett jó tulajdonságot támogat a Band Hero így akármilyen felállásban és vezérlővel tudjuk játszani. Példa kedvéért négy dobos is lehet a zenekarban vagy négy gitáros. Csoportosan játszva  fergeteges lesz a hangulat még azok számára is akik esetleg a keményebb rock zenét kedvelik. Ugyanis van egy olyan varázsa mindegyik kiadásnak ahol megszűnik a külvilág és annyira magába szippant a képernyő hogy csak a gombok őrült nyomkodására és a pengető koptatására tudunk/akarunk koncentrálni. Játék történelem ez a széria és meg kell becsülni minden egyes részét mert csodálatos emlékek maradnak minden egyes GH buli után. Mindenki vegye ki a részét mert a legújabb GH Warriors of Rock után nem készül több Guitar Hero, Dj Hero játék. Az Activision kiadó leállította az összes rész további fejlesztést. "
Termékadatok: Angol nyelvű, PAL kiadás. 1-4 játékos. Kooperatív 2-4 játékos. Online 2-8 játékos. Online kooperatív 2-4 játékos.
Posta: A termék készleten van. Leütés után 24 órán belül elsőbbségivel (2 napos időgarancia) postázni tudom.



Jelenlegi ára: 4 500 Ft

Az aukció vége: 2011-05-01 12:59
. Band Hero - új,bontatlan - Xbox 360 - Jelenlegi ára: 4 500 Ft