2011. június 29., szerda

EUROREST hotelcsekk!!! Legolcsóbban!!! Csak MOST!! - Jelenlegi ára: 3 990 Ft

Az Eurorest hotelcsekk egy névre szóló dokumentum, amely feljogosít maximum két főt ingyenes szállással együtt járó kedvezményes tartózkodás igénybevételére.
FONTOS: A SZÁLLÁSHELYÉRT NEM KELL FIZETNI, viszont a szálláshelyen fizetni kell az ellátásért, aminek a díja a szálláshely színvonalától, az időszaktól és a hotel helyétől függ. Ne feledje, az elszállásolás a tanúsítvány tulajdonosainak teljes egészében térítésmentes!
Az Európai Program az Egyéni Turizmus Fejlesztéséért célja az idegenforgalmi ágazat támogatása, különös tekintettel a kis és közepes szálláshelyek szektorára, azaz a panziókra és kis hotelekre egész Európában.
Az Eurorest hotelcsekken található egy fémes biztonsági jegy, és számítógéppel ki vannak töltve rajta a következő rubrikák: A csekk száma, Az érvényesség lejárata, Az éjszakák száma. A csekk Felhasználójának önállóan, golyóstollal és nyomtatott betűkkel ki kell töltenie a „ Vezetéknév” és „ Keresztnév”, valamint a „ Lakcím” rubrikákat. Köteles továbbá a csekket „ A csekktulajdonos aláírása” rubrikában aláírni.
A hotelcsekk Felhasználójának még a Szálláshelyre érkezése előtt önállóan és közvetlenül kapcsolatba kell lépnie a kiválasztott Szálláshellyel, szállást foglalnia, és meg kell győződnie a Szálláshelyen a hotelcsekkek Felhasználói számára vonatkozó díjak érvényességéről.
A csekk Magyarországon és Európa 12 másik országában 600 panzió és hotelében váltható be!!! Az országok, ahol ezek a szálláshelyek találhatók: Horvátország, Spanyolország, Portugália, Olaszország, Franciaország, Ausztria, Szlovénia, Románia, Bulgária, Csehország, Szlovákia, Lengyelország.
Minden hotel az általa meghatározott időszakokban fogadja el a tanúsítványt, amely időszakok megtalálhatók a Hotelkatalógusban, az adott szálláshely oldalán. A szálláshelyek választéka azért ilyen széles, hogy mindenki megtalálja a neki leginkább megfelelőt.


Jelenlegi ára: 3 990 Ft

Az aukció vége: 2011-07-08 16:57
. EUROREST hotelcsekk!!! Legolcsóbban!!! Csak MOST!! - Jelenlegi ára: 3 990 Ft