2011. szeptember 20., kedd

good will hunting Matt Damon Robin Williams DVD - Jelenlegi ára: 989 Ft

EREDETI LEMEZ
MAGYAR FELIRAT
Matt Damon, Robin Williams, Ben Affleck, Minnie Driver
Tartalom:
Will Hunting csak húsz éves, de már kilóg a kemény dél-bostoni munkásnegyed környezetéből. Barátaihoz hasonlóan gürcöl, amikor éppen nem a helyi bárban lóg vagy nem keveredik összetűzésbe a törvénnyel. Sosem járt egyetemre, mégis történelmi eszmefuttatásokat idéz fel fényképszerű emlékezetéből, és bámulatos gyorsasággal old meg Nobel-díjas professzorokat is zavarba ejtő matekpéldákat.
Amikor ez az elképesztően okos és betörhetetlenül vad fiatalember egy újabb verekedés után börtönbe kerül, az egyetemi matematikaprofesszor, aki szeretné szárnyai alá venni a bajkeverő zsenit, régi barátja, a pszichológus Sean McGuire segítségét kéri Will megszelídítéséhez. Sean azonban maga is rendkívül intelligens, érzékeny és sokat szenvedett ember, így amikor ez a két erős egyéniség találkozik, különös küzdelem veszi kezdetét...
A Good Will Hunting, valamint a szintén ezen a napon megjelenő 54 DVD változata a Miramax korábbi produkciós sorozatában készült, ezért a kiadó előző filmjeihez hasonlóan a kép nem szélesvásznú! A kiadó tájékoztatása szerint az új filmek (akárcsak a Csokoládé, a Drakula 2000, vagy a Malena) már mind szélesvásznú változatban jelennek majd meg!



Jelenlegi ára: 989 Ft

Az aukció vége: 2011-09-30 17:44
. good will hunting Matt Damon Robin Williams DVD - Jelenlegi ára: 989 Ft