2011. október 22., szombat

BIOPTRON Compact III. fényterápiás készülék + Szín - Jelenlegi ára: 130 000 Ft


Csomag tartalma:
Bioptron Compact III. fényterápiás készülék + Bioptron Compact III. készülékhez színterápia +  Bioptron Compact III. állványBioptron Compact  III. fényterápiás készülék
A BIOPTRON fényterápia természetes módon hat, erősíti a szervezet regeneratív és egyensúly-helyreállító képességét, és így hozzásegíti ahhoz, hogy felszabadítsa saját öngyógyító adottságait. Amikor a fényenergia bejut a szövetekbe, elindítja a biostimulációs folyamatokat (ami azt jelenti, hogy pozitívan befolyásol különböző biológiai folyamatokat, és így fokozza a szervezet működését).
Zepter Bioptron Compact  III. készülékhez színterápia
Az eredeti Zepter színterápia a Copmact III-as készülékhez. A készülék egészségpénztárakban elszámolható.
A BIOPTRON színterápia hozzásegíti az egészségtudatos embereket a jó közérzethez. A spektrum hét színének felhasználásával kiegyensúlyozza és serkenti a test energiaközpontjait, és élénkíti a test öngyógyító folyamatait. A színek gyógyerejét használja fel a test kimerült energiaközpontjai működésének helyreállítására.
Zeprer Bioptron Compact III. állvány
Minden BIOPTRON fényterápiás készülékhez kaphatóak állványok, amelyek a kezelést a felhasználó igényeinek megfelelően kényelmessé teszik. A készülék az állványba helyezhető, így nem kell tartani és többféle pozícióban állíthatóságnak köszönhetően bármely testrész kényelmesen kezelhető.
Compact III. készülékhez megvásárolható állvány jellemzői :
Felhasználói biztonság
Mobilitás
Magasfokú kényelem a kellemes kezelés érdekében
Praktikus tárolási lehetőség ágy vagy a szék alatt
Bepattanó biztonsági rögzítés
Minden testrész kezelése könnyű
Felhasználóbarát összeszerelés és beállítás



Jelenlegi ára: 130 000 Ft

Az aukció vége: 2011-10-17 20:44
. BIOPTRON Compact III. fényterápiás készülék + Szín - Jelenlegi ára: 130 000 Ft