2011. december 18., vasárnap

Ozmózis ivóvíztisztító, víztisztító berendezés!! - Jelenlegi ára: 55 000 Ft

Vízszabályozás az élet különböző szakaszaiban.
A vízszabályozás szempontjából alapvetően három különböző fázisra oszthatjuk életünket. Az egyik, a magzat életének szakasza az anyaméhben. A másik a növekedés szakasza, amíg az ember eléri a teljes testmagasságot és a testsúlyt (körülbelül a 18-25 évig tartó szakasz). A harmadik a növekedés végétől az egyén haláláig tart. A gyermek méhen belüli sejt növekedése folyamán a vízről az anyának kell gondoskodnia. Jóllehet a vízbevitel igényének közvetítő rendszerét a magzati szövetek teremtik meg, de a vízfogyasztás anyára tett hatását is érzékeli. A magzat legelső vízhiány jelzése, amikor a terhesség korai fázisában az anya reggelente rosszul érzi magát. A reggeli rosszullétek mind az anyára, mind a magzatra nézve a szomjúságot jelzik.
Mostanra nyilvánvaló, hogy a fejlődésünk során fokozatosan megromló szomjúságérzés miatt testünk a korai felnőtt kortól kezdődően krónikusan és egyre növekvő mértékben dehidratálódik. A korral növekvően a szervezet sejtjeinek víztartalma a testvíz sejteken belüli és a sejteken kívüli térfogathányadosa 1, 1-ről majdnem 0, 8-re csökken. Ez nagyon drasztikus változás. Mivel a víz, amelyet megiszunk testünk sejtjeinek működéséről gondoskodik és annak térfogata meghatározott, a napi vízbevitel csökkentése befolyásolja a sejtműködés hatásosságát. Ez a felelős a test sejtjeinek belsejében fenntartott víztérfogat csökkenéséért. Ennek eredményeként, amikor dehidráció felmerülő jeleit nem értik meg – és mostanáig nem is értették meg – a krónikus dehidráció különféle tüneteket (betegségeket) okoz. Látják, testünk vízért kiáltásait rendellenességekként kezelik és gyógyszerek alkalmazásával akarják gyógyítani.
Az emberi test még akkor is vízhiányossá tud válni, ha bőséges vízmennyiség áll a rendelkezésére. Az emberek, úgy tűnik, elvesztik szomjúság érzetüket és a szükséges vízmennyiség utáni vágyukat. Nem ismerik fel vízszükségletüket, ezzel fokozatosan egyre növekvő mértékben vízhiányossá válnak és a kor előrehaladtával krónikusan dehiratálttá válik.
További összezavaró elemek találhatóak azokban a szokásokban, ahol szomjúságunkat teával, kávéval vagy alkohol tartalmú italokkal oltjuk. Amint látni fogjuk, ezek általános hibák. A „ száraz száj” a dehidráció legvégső tünete. a test még akkor is dehidrációtól szenvedhet, amikor a száj megfelelően nedves. Még rosszabb idősebb korban, amikor a száj nyilvánvalóan száraznak látszik, a szomjúság nem tudatosodik, és ezáltal nem is elégítődik ki.
A „ cikk” A tested vízért kiált című könyvből származik!
Impotencia és meddőség a víz miatt?!
A civilizált társadalmak egyik nagy problémája, hogy manapság rendkívül elterjedt a meddőség, illetve férfiaknál az impotencia. Elképzelhető, hogy az a rengeteg fogamzásgátló és egyéb hormontabletta, amelyet az utóbbi évtizedekben fogyasztunk, és a vizeinkbe engedünk, hozzájárul ehhez?
Van egy újfajta és egyre gyakoribb gyermekbetegség, a hiperaktivitás. Ezzel kapcsolatban figyelemreméltó adat, hogy a legkelendőbb gyógyszerek pont a különböző nyugtatók, gyulladáscsökkentők és egyéb tudatállapot módosító szerek, vagyis ezekből kerül legtöbb a vizeinkbe.
Hormonok a csapvízben?!
A fentieken kívül itt van még a gyógyszer maradványok, gyulladáscsökkentők, hormonok, fogamzásgátlók problémája.
Íme egy idézet a Népszabadságban 2005 december 1-én megjelent "Hormon a csapvízben" című cikkből:
"Budapesten évente mintegy 20 tonna novamidazofen - az Algopyrin és más gyógyszerek hatóanyaga - kerül a természetes vízfolyásokba. Emellett női nemi hormonok és fájdalomcsillapítók maradványai úsznak le a folyón. A jelenleg működő szennyvíztelepi technológiák egyike sem alkalmas a kis koncentrációjú gyógyszermaradványok kiszűrésére. (... ) Sőt, a külföldön elvégzett mikrobiológiai vizsgálatok valószínűsítik, hogy az élővizekbe kerülő gyógyszerszármazékok, hormonok hatással lehetnek a vízben élő szervezetekre, a táplálékláncra, befolyásolva az ökológiai egyensúlyt. Az antibiotikumok maradványai befolyásolhatják a baktériumok szaporodását, a gyógyászatban alkalmazott antibiotikumokkal szemben ellenálló baktériumfajok elterjedését idézhetik elő. "
Második világháborús vegyi fegyver az ivóvízben?!
Emlékszik Ön arra, hogy a klórt mire használták a második világháborúban? Embereket öltek vele! Ma a klór feladata, hogy ne az embereket, hanem a baktériumokat pusztítsa el a vízben. Természetesen a csapvízben viszonylag kis koncentrációban található a klór, de ennek ellenére nem lehetünk olyan naivak, hogy azt gondoljuk, ez a mennyiség teljesen ártalmatlan az egészségünkre nézve!
A tiszai ciánszennyezésnek nincs vége...
A csapvízben a klóron kívül találhatók még egyéb vegyi anyagok és különböző nehézfémek. Talán nem szükséges még egy ciánszennyezésnek történnie a Tiszán, hogy felismerjük, a gyárak, vegyi üzemek - ha nem is ilyen kritikus mennyiségben, de - folyamatosan engedik vizeinkbe a gyártási eljárás során keletkező vegyi hulladékokat, toxikus, mérgező vegyületeket.
A leírtak miatt fontos az ivóvíztisztítás!
Most pár szót ejtenék a víztisztítóról ami megoldja a problémákat:
Műszaki Jellemzők:
A készülék működéséhez 3-7 bar közötti hálózati víznyomás szükséges.
Szűrési lépcsők:
Az alapkészülék 6 fokozatú, igen alapos szűrést biztosít.
1, 5 mikronos sodrott fonalú egység, amely eltávolítja a vízből az 5 mikronnál nagyobb méretű lebegő szennyeződéseket.
2, aktív szén egység, amely megköti a klórt és a szerves szennyeződések jelentős részét.
3, 1 mikronos sodrott fonalú egység, amely a legkisebb lebegő anyag maradványokat szűri ki.
4, ozmózis membrán, amely a készülék lelke. 0. 0001 mikron nagyságú pórusain gyakorlatilag csak a vízmolekulák jutnak át, így minden szennyeződést 90-99%os biztonsággal távolít el.
5, aktív szén utókezelő egység, amely közvetlenül a felhasználás előtt távolítja el az utolsó szag és ízmaradványokat.
6, ásványi anyag visszapótló egység, amely minimális mennyiségű ásványi anyagot pótol vissza a már megtisztított vízbe.
Teljesítmény:
Maximálisan megtisztított vízmennyiség 150-200 liter/nap.
Tisztítási kapacitás 3-10 liter/óra víz szennyezettségtől és víznyomástól függően.
Karbantartás:
A készülék nagyon megbízható üzemű, köszönhető ez az egyszerű felépítésnek és a felhasznált anyagok kiváló minőségének. A rendszeres karbantartást a szűrőcsere és a fertőtlenítés jelenti. Ezek betartása esetén hosszú, akár évtizedes élettartamra számíthatunk.
6 havonta  célszerű cserélni a három elő szűrőt (5 mikronos, aktív szén, 1 mikronos) és az utószűrőt (GAC aktív szén).
Az ozmózis membránt 24 havonta javasolt cserélni.
A terméket jelenleg nincsen raktáron, vásárlás után, a pénz megérkezését követően rendelem meg a terméket!
A pénz megérkezését követő kb. 1 héten belül lehet átvenni a terméket.
Mindenkinek a megértését kérem, mert már rendeltek úgy víztisztítót, hogy utána nem vitték el és majdnem a "nyakamon" maradt.
Felhívnám a következő nyitvatartási rendre a kedves vásárlók figyelmét:
December 12. - én (hétfőig) van lehetőség a terméket megrendelni úgy, hogy még December 19. -ég megkapják!
December 12. -e után érkező megrendeléseket már csak a jövő évben tudjuk teljesíteni! 2012 Január 2. -ától.
A boltunk nyitva tartása a nagyker nyitva tartásához alkalmazkodik.
A nyertes licitálónak 3 napon belül jelentkeznie kell e-mail-ben vagy telefonon, ellenkező esetben negatív értékelést adok!
Kérem tekintse meg a további aukcióimat is!


Jelenlegi ára: 55 000 Ft

Az aukció vége: 2011-12-25 02:27
. Ozmózis ivóvíztisztító, víztisztító berendezés!! - Jelenlegi ára: 55 000 Ft