2012. január 31., kedd

Egészségügyi ABC 1ft-ról, NMÁ! - Jelenlegi ára: 1 Ft

3. átdolgozott kiadás
Lexikonszerűen taglalja az emberi test felépítését, a szerveket, betegségeket.
Ajánló:
Az ember ellát millió fényévre, a csillagködökig, eljut a Holdra és a távoli bolygókra, átfúrja a Föld szilárd kérgét, leszáll a tengerek aljára, olthatatlan tudásszomjtól űzve megismeri a világot. Jogos tehát, ha mindenekelőtt önmagára - az emberre - kiváncsi. Sokféle tudomány foglalkozik az emberrel, és ezek kőzé tartozik az orvostudomány is.
Az emberi sejtmagban lezajló bonyolult biokémiai folyamatoktól egészen addig, hogyan lehet a szeplőket eltüntetni - minden orvostudomány. Az orvos és tudománya ott áll az ember születésénél és utolsó órájánál. Beleszól otthonunk felépítésébe, táplálkozásunkba, gyermekeink ápolásába, sőt cipőviseletünkbe - átfogja mindennapi életünket. Az orvosra és tudományára fontos feladat jut egy-egy rendkivüli eseménynél is, legyen szó akár egy űrhajó felbocsátásáról, vagy éppen egy nemzetközi sporteseményről. Az orvos ma mindenütt ott van, és ott is kell lennie. Az orvostudomány rajta tartja a kezét a modern élet pulzusán.
Az ember fokról fokra legyőzi a tudományos kutatás akadályait, a természet vad elemeit, de egy félelmetes ellenség: a betegség még a sarkában leselkedik. Az ezerarcú betegséggel küzd-vív az orvostudomány - az emberért.
Erről az orvostudományról, egészségről és betegségről szól ez a könyv mindenkihez.
Színes ábrákkal
Szerzők/szerkesztők:
Dr. Jellinek Harry
Dr. Brencsán János, Dr. GErgely János, Dr. Gorácz Gyula, Dr. Rosta János, Dr. Somogyi Endre
Állapot jó, de a borító a gerincnél szétszakadt


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2012-01-28 21:33
. Egészségügyi ABC 1ft-ról, NMÁ! - Jelenlegi ára: 1 Ft